Чевли инспирирани од цртаниот филм „Алиса во земјата на чудата“

0

Компанијата „Ireggular Choice“, произведува чевли  чиј дијзан комплетно ги пресликува карактерите од нашите омилени цртани филмови од кои сме биле инспирирани како деца. Тие изработуваат магични чевли кои сигуно ќе ве воодушеват.

За сите љубители на познатиот цртан филм „Алиса во земјата на чудата“, пристигнува ново изненадување..комплетно откачени чевли. Високи потпетици и балетанки во стилот на овој карактер, весели и шарени.
zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-72„Умешноста и прецизноста е најтешкиот дел при работење на овие чевли, бидејќи  не смее да постои ни најмала грешка, сето тоа треба да изгледа совршено“- велат дизјанерите од светски познатата компанија „Ireggular Choice“.
zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-78
Секој детал треба е под прав агол и во правилна позиција. Чевлите изгледата смело и се исти како и самите карактери од Дизни цртаните.

Од високи потепетици изработени во форма на лик, се до светкави балетнаки и сандали.

Погледнете ја оваа уметсност на чевли.

zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-1 (1) zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-2 zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-3 zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-71 zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-73 zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-74 zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-76 (1) zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-77 zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-79 (1) zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-79 zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-80 zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-81 zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-82 zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-85 zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-86 zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-98 zenski-magazin-obuca-inspirisana-alisom-u-zemlji-cuda-99

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот