Богата целодневна програма за 1-Мај во ресторанот Електра Гарден

  0

  Празникот 1-ви Мај традиционално се означува излетнички со скара, меѓу пријатели на отворено.

  Важно е да има вкусна храна, музика и убаво расположение.

  Доколку се уште немате испланирано каде ќе бидете, наш предлог е оваа година, 1-ви мај да го поминете во Електра Гарден, во прекрасната летна градина.

  Пикникот може да биде по Ваш мерак со Open Grill, вистинска првомајска скара на јаглен, а за музиката во текот на денот ќе се погрижи бендот „Седенка“

  Сега, наместо да ја подготвувате, ќе биде подготвена, а Вие во секое време послужени со свежа храна.

  Богато мени, богата целодневна програма и ограничен број на резервации.

  Резервирајте место за Вас и пријателите на телефонските броеви: 044 337 352 и 070 389 592.

  При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот