Биди најдобра верзија од себе

0

Дали знаете дека вие ја имате моќта да креирате се што ќе посакате ?!?

– Мислата која ја мислите денес ја креира иднината која ќе ја имате утре…

– Доколку сакате да знаете што сте мислеле пред една година, погледнете што се случува во вашиот живот сега…

Успехот се случува од внатре кон надвор, и затоа е од исклучителна важност да сте запознаени со внатрешното водство. Успехот не значи што имаш, успехот значи како се чувствуваш, како се чувствуваш сега и овде.

Tвоето време е СЕГА!

Ова е поканата за интензивна еднодневна работилница на Катерина Ангеловска која ќе се одржи на  11.06.2016 година (сабота), со почеток од 09:30 – 15:00 часот во Public Room .

Во текот на работилницата ќе се работи на:

– Радоста подразбира живеење во согласност со сопствените вредности;

– Среќата подразбира “раскинување” со лимитирачките вредности;

– Успехот подразбира слобода;

– Слободата подразбира преземање одговорност за сопствениот живот и сопствените резултати;

– Одговорноста за сопствениот живот и сопствените резултати подразбира пристап до неограничените лични потенцијали, креативноста, инспирација и мотивација;

– Пристапот до неограничените лични потнцијали, креативноста, инспирацијата и мотивацијата подразбира БИДИ НАЈДОБРА ВЕРЗИЈА ОД СЕБЕ.

Програмата е базирана според принципите за успех по методот на Џек Кенфилд http://jackcanfield.com/

Твојот потенцијал е твоја одговорност!

Пријавување: http://goo.gl/forms/WYPOpv6RAW8kwckM2

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот