Бидете во тек со актуелните понуди на Lyoness

0

Денес би сакале да Ви ја презентираме и втората можност за заштеда освен Cashback-от која ја нуди Lyoness, а тоа се Shopping Point Deals.

Ова е опција со која добивате дополнителна можност за профит при пазарувањето. Секогаш кога како член на Lyoness пазарувате кај еден од 54.000 илјади Трговски Партнери на Lyoness добивате Cashback и Shopping Points.

shopping point deals 3

Наградата која Ве очекува се ексклузивни Shopping Point Deals на Трговските Партнери на Lyoness, при што ќе добиете големи попусти на голем број производи и услуги. Shopping Point Deals претставуваат дополнителни попусти кои трговците ги нудат само за членовите на Lyoness.

Треба да знаете и дека при искористувањето Shopping Points за Shopping Point Deal кај некој Трговски Партнер, добивате Cashback и Shopping Points на преостанатиот износ за плаќање!

Како да ги добиете овие Shopping Points?

Со секое купување кај Трговските Партнери на Lyoness, без разлика дали со Cashback Card, Ваучери или онлајн, Вие автоматски добивате Shopping Points. Освен тоа, добивате 3 Shopping Points на вашата сметка при регистрацијата во Lyoness. Lyoness Ви доделува дополнителен Shopping Point за одредени активности.

Како може да се искористат?

Најавете се на www.lyoness.mk со вашите кориснички податоци;

Одберете ја опцијата Искористи Shopping Points и потоа кликнете на Shopping Point Deals;

Одберете го посакуваниот Deal и кликнете на него;

Потоа, од левата страна ќе ви се појави oпцијата Искористи. Кликнете на Искористи;

Купениот Deal можете да го најдете под опцијата Мои Ваучери. Истиот можете да го испечатите или да продолжите со Вашето пазарување.

znakceSP

Погледнете дел од актуелните понуди:

10 9 8 7 6 5 4 3 2            1

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот