Бидете дел од традицијата на дискотека “Парк”

0

Летниот период е во најава, а во лето се случуваат најубавите забави. Ние ви предлагаме забава која не смеете да ја пропуштите. И оваа година најдобрата дискотека во , “Парк” во Охрид организира празнична програма исполнета со многу забава и уживање.

Облечете се во црвено-бела комбинација и излезете од дома полни со позитивна енергија и желба за забава.

13023217_10154051315301192_92309976_n

Но, знаете дека добра забава не може да се случи без добра музика, затоа погледнете ја агендата за празничниот викенд:

Во сабота,на  30.04. Дј Панчо и Дј Гец  ќе бидат музички присутни со нивните незаборавни миксови. Почетокот е закажан за 24:00 часот, влезот е 100 денари.

Во недела,01.05 двојно зголемете го задоволството на незаборавната журка со Тропико бенд. Почетокот е во 22 часот, а цената на билетите во претпродажба до 28 април изнесува 300 ден.

Повеќе информации и резервации на: 077/994 297 и 078/299 716

Внесете ново искуство во вечерниот живот, бидете дел од најдобрата забава во градот, дискотека “Парк”, Охрид.