Апел за помош на малата Ивана

0

Малата Ивана Прочкова од Богданци боледува од сколиоза ( искривување на ‘рбетот) од најрана возраст.

Ивана денес има 9 години и потребно е да направи операција во Hеустад, Германија која чини 50.000 евра.

Семејството на малата Ивана не е во состојба само да ги собере потребните средства и ве замолува за помош.

Сите хумани граѓани кои сакаат да донираат тоа може да го направат на:

Комерцијална Банка

Жиро сметка: 300311000001102

Цел на дознака: Хуманитарна акција

Отворени донациски броеви:

Телеком- 070/143-181

Вип- 077/143-704

Оне- 075/143-850

Да помогнеме!

Превземено од: donacii.mk

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.