Александар Белов – Моите омилени македонски песни

0

Александар Белов имаше мака да ги одбере трите омилени македонски песни. Покрај толку многу убави домашни песни, рече дека е сосема нефер од нас што го ограничуваме само на три. Ама, бидејќи не е тешко кога се мора, неговиот избор се сведе на овие три песни:

Тоше Проески – „Тајно моја“

Каролина Гочева – „Се лажам себе“

Миле Кузмановски – „Не кани ме“

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот