20 начини да врзете марама

0

Марамата е еден од омилените асесоари на жените ширум светот. А во овие пролетни денови, таа не само што е асесоар, туку и неопходност.

Но, на колку начини ја врзувате марамата? Еден, пет или повеќе?

За да изгледате интересно, да сте поинакви и уникатни, ви го нудиме видеото преку кое со само неколку потега ќе научите да ја врзувате марамата различно и тоа на 20 начини.

А кога ќе излезете од дома ќе имате стил на кој секоја ваша пријателка ќе ви се восхитува. И сигурно ќе ве потпрашаат како сте успеале и како и тие да го направат тоа.

Обидете се. Едноставно е да изгледате елегантно и модерно.

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.