100% ВОДООТПОРНИ СТИЛСКИ ВИСОКИ ПАТИКИ – СПАС ЗА ДОЖДЛИВИТЕ ДЕНОВИ

0

Направени во Јапонија, произведени во една од најстарите фабрики за патики во светот, рачно шиени со специјален вид на памук што ги прави 100% водоотпорни, овие едноставни патики од The Hill Side се вистинското нешто за оваа есен. Секогаш кога ќе бидете затекнати од дожд, тие се патиките што ќе ве спасат.

Цената на овие патики е 242 долари и може да ги набавите во две бои – маслинеста и виолетова.

1
4
2
6
3
5
12
11
10
9
8
7